İl Özel İdaresi kapsamında 6 farklı ilde personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak işçi ve memur alımları için başvurular başladı. Memur ve işçi pozisyonunda görev alacak personel sayısı ise kurumlara göre değişiklik gösteriyor.

HANGİ KURUMLAR PERSONEL ALIMI YAPACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda 6 farklı ilden il özel idaresi personel alımı yapacak. Tunceli İl Özel İdaresi, Karaman İl Özel İdaresi, Isparta İl Özel İdaresi, Kırşehir İl Özel İdaresi, Burdur İl Özel İdaresi ve Bartın İl Özel İdaresi personel alımı yapacak kurumlar. Bu kurumların ilanlarına başvurmak için bazı özel şartlar gerekiyor.

HANGİ KADROLARDAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

İl özel idarelerinin güncel personel alımı ilanlarında temizlik işçisi, büro personeli, destek personeli, greyder operatörü ve cankurtaran pozisyonlarında kadrolar bulunuyor. Adaylar ilanlarda belirtilen şartlara göre bu kadrolara başvuru yapabiliyor. Aralarında engelli personel alımının da bulunduğu ilanlara başvurmadan önce gerekli şartların dikkatlice okunması gerekiyor.

Toplamda 16 personel alımının yapılacağı ilanlarda Tunceli, Karaman, Kırşehir, Isparta, Burdur ve Bartın İl Özel İdaresi personel alımlarının şartlarına adaylar aşağıdan ulaşabilir.

  • Burdur İl Özel İdaresi Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Isparta İl Özel İdaresi Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Karaman İl Özel İdaresi Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Kırşehir İl Özel İdaresi Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Tunceli İl Özel İdaresi Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Bartın İl Özel İdaresi Greyder Operatörü Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
  • Bartın İl Özel İdaresi Cankurtaran Personel Alımı İlan Metni İçin TIKLAYIN
Editör: TE Bilisim