Devlet Personel başkanlığı tarafından geçtiğimiz 15 gün önde yayımlanmış olan ilana göre Fırat üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı fakrlı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan bu yönde KPSS'den b Grubu puan durumuna göre puan almış olmalarıda gerekmektedir. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki detaylar doğrultusunda gerçekleştirebilirler.

Fırat üniversitesi toplamda 54 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Buna göre 54 kişilik boş kadro ile, 15 Sağlık Teknikeri, 2 Fizyoterapist ve 37 sözleşmeli hemşire alacak. Adayların bu kadrolar için başvurularını en geç 10 Mayıs 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar Fırat üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuruda bulunacak adaylardan, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından B Grubu puan durumuna göre puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, alım kadrolarına göre, Lise, Önlisans veya Lisans mezunu olmak gibi nitelikler aranmaktadır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları kabul edilecektir. Detaylı bilgi için Fırat üniversitesi resmi internet sitesini inceleyebilirsiniz.