Devlet Personel Başkanlığı tarafından 25 Ocak 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilana göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 55 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacağını açıkladı. Buna göre Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere sözleşmeli hemşire alacak. Buna göre alımlar 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesine göre ve Kamu personeli Seçme sınavına göre alım yapacak. İşte detaylar.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 55 kişilik boş kadro ile hemşire alacak olup, adaylardan, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık meslek Lisesi hemşirelik Bölümü mezunu olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 08 Şubat 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Başvurular, Başvuru formu, 1 adet fotoğraf, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi, 2018 KPSS sonuç belgesi ve Nüfus Cüzdanı fotokopisi ile birlikte şahsen Üniversiteye yapmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.