Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı  personel alımı gerçekleştiriyor. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı  yapacağı Giriş sınavı sonucuna göre farklı pozisyonlarda olmak üzere toplamda 6 sözleşmeli bilişim personeli alımı gerçekleştirecek.

Bu bağlamda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı  2 Sistem Uzmanı, 1 Veritabanı Yönetimi Uzmanı, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı alacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NEDİR?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, 

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, 
  • Dört yıllık eğitim veren fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak,
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel en az 2 (iki) programlama dili bildiğini belgelemek.
  • Erke kadaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 

Şartlar ıve bunlar dışında pozisyonuna göze özel şartlar aranır. Detayları ilanın tam metninden inceleyebilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR:

Tüm nitelikleri yerine geiren adaylar başvurularına 25 Mart 2019 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 05 Nisan 2019 saat 16:00 a kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar Başvurularını T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2 Bahçelievler - Çankaya/ANKARA adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim