Sağlık Personeli kadrolarına her geçen gün yeni bir ilan ekleniyor. Buna göre Devlet personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda 7 kişilik boş kadro ile alım yapacak. Ayrıca adaylara herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmayacaktır.

Zonguldak'ta bulunan Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine, Lisans mezunu 4 Hemşire ve Lise mezunu 3 Sözleşmeli hemşire olmak üzere toplamda 7 sözleşmeli sağlık personeli alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Adayların başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddeisndeki şartları taşımak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Gece nöbeti usülü çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları içni 2018 yılında yapılan sınavdan KPSSp3 puan türünden puan almış olmak ve Lise mezunları için 2016 yılında yapılan Sınavdan KPSSP94 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar  başvurularına ilanın yayım tarihi olan 03 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayabilriler. Buna göre adaylara bvaşvuru için 15 günlük bir süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 17 Ekim 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerkemektedir. Söz konusu ilana başvurular, Bülent Ecevit Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile müracaat edenlerin ve belgesi eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İlanın Tam Metni