Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı yayımladı. 120 Kişilik kadro ile alım yapılacak. 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesine göre Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezinde görev alacak adaylara herhangi bir sınav uygulanmıyacak. KPSS puanı sırasına göre yapılacak alımlar için detaylar şöyledir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri arayacak.Buna göre:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorıunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak

Gibi nitelikler aranacak. Özel olarak ise, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıması ve Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak (Hamilelik hariç) olmak.

KPSS'li KPSS'siz Alım Olcak!

Eczacı pozisyonu için adaylardan herhangi bir KPSS şartı talep edilmiyor. Ancak Diğer kadrolar için 2018 yılı KPSS puanı aranacak. Lise mezunlarından P94, Ön Lisans mezunlarından P93 ve Lisans mezunlarından P3 puan türünden en az 50 60 puan almış olmak gereklidir.

MÜLAKAT YAPILMAYACAK!

Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacak yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılmaktadır.

Sınav şartı aranmayan kadrolara birden fazla başvuru olduğu takdirde asil aday noter kurası sonucuna göre belirlenecektir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR?

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesine lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar arasından, 2 Diyetisyen, 4 Eczacı, 5 Fizyoterapist, 80 Hemşire, 5 Laborant, 12 Sağlık Teknikeri ve 12 Diğer Sağlık Personeli alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Bülent Ecevit Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi itibari ile başladı. Bu kapsamda 14 Temmuz 2020 tarihinde başlayan başvurular en geç 28 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir.

Başvuru yapacak adaylar başvurularını sadece istenen belgeler ile birlikte Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ve mezuniyet belgesini Üniversitenin Personel Daire Başkanlığının [email protected] e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

DİĞER SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMLARI BURADA