Resmi Gazete personel alımı ilanları yayımlandı. Az önce gelmiş olan ilana göre Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesine Lise Mezunu Personel Alımı yapacak. Bu kapsamda Üniversite rektörlüğüne ihtihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/ B Maddesinde göre sözleşmeli olarak Lise Mezunu Personel Alımı Yapılacak.

KADRO BİLGİSİ NEDİR?

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesine Lise Mezunu 1 Düğer Sağlık Personeli Alımı yapılacak. Ayrıca adaylardan Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir. 

Ayrıca adaylardan, Sağlık Meslek Lisesi mezunu, T.C. Sağlık Bakanlığı perfüzyonistlik yetki belgesi sahibi ve en az 5 yıllık pediatrik ve erişkin perfüzyonistlik tecrübesi olmak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre MEZUNİYETİ için 2020 KPSSP94 puan türü esas alınacaktır.

Adayın başvuruda bulunacağı pozisyonda çalıştığını gösterir belgenin (Kaşe ve ıslak imzalı onaylanmış veya barkotlu hizmet belgesi) taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Başvuruda bulunan adaylardan çalıştıklarını gösterir belgenin kontrolü amacıyla htps://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve- hizmet-dokumu adresinden alınan barkotlu belgenin indirilerek sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Başvuruda istenilen Yetki belgesi/sertifika belgelerinin taranarak sisteme yüklenmesi gerekecektir.

Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversitenin personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 8 Temmuz 2021 tarihi ile başlmaış olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre başvurular en geç 22 Temmuz 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ