Resmi Gazete Personel Alımı ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Türk Alman Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 9 kişilik kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre Mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek.

En Az Lise Mezunu Personel Alımı Kadroları:

Üniversiteye Lise mezunu Teknisyen Alımı, Ön Lisans mezunu Tekniker Alımı ve Lisans Mezunu Mühendis alımı yapılacak. Bu yönde özel nitelikler ve kontenjan dağılımı ise,

KPSS'ye Girmiş Olan Adaylar Başvuru Yapabilecek

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gereklidir.

Ayrıca en az lise seviyesinde KPSS Şartı aranacak olup 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puana sahip olmak gereklidir. Adaylardan herhangi bir taban puan şartı aranmayacaktır.

Başvuru Yapılacak tarihler Belli Oldu!

Üniversitenin başvuruları 24 Kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 8 Aralık 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvuru için ürk-Alman Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı internet sayfası www.pdb.tau.edu.tr de ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenen belgelerle birlikte (belgelerin aslı görülerek Personel Daire Başkanlığınca onaylanmış) Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ