Trakya Üniversitesi Personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 11 Ağustos 2022 tarihi ile gelen ilana göre farklı kadrolarda istihdam edilmek üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere sözleşmeli olarak 4/B personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personellerin ücretleri ise Özel Bütçeden ödenecek olup dolgun maaş verilecektir.

Aynı zamanda 4/B personel alımı için adaylara herhangi bir mülakat yapılmayacaktır. KPSS Puan sırası ele alınarak yapılacak değerlendirme ile personel yerleştirmesi gerçekleştirilecektir.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 3 Eczacı,
  • 6 Hemşire,
  • 1 Psikolog,
  • 1 Sağlık Tekniker,
  • 1 Mimar,
  • 1 Mühendis,
  • 2 Tekniker,
  • 3 Teknisyen,
  • 18 Büro Personeli,
  • 22 Destek Personeli,
  • 7 Güvenlik Görevlisi,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2020 yılında Yapılan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puana sahip olmak gereklidir. İlanda herhangi bir Taban KPSS puanı belirtilmemiş olup puan sıralamasına göre atama gerçekleştirilecektir.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar Nedir?

Eczacı Alımı Şartları: Eczacılık bölümü lisans mezunu olmak.

Hemşire Alımı Şartları: Hemşirelik Lisans mezunu veya Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü mezunu olmak. yoğun bakım servislerinde en az 3 yıl çalışmış olmak.

Psikolog Alımı Şartları: Psikoloji bölümü lisans mezunu, Bilişsel Nöropsikoloji alanında Yüksek lisans yapmış olmak ve en az 2 yıl çalışmış olmak.

Sağlık Tekniker Alımı Şartları: Anestezi Programı önlisans mezunu olmak ve 1 yıl çalışmış olmak.

Mimar Alımı Şartları: Mimarlık Bölümü Lisans mezunu olup en az 1 yıl çalışmış olmak.

Mühendis Alımı Şartları: Biyomedikal Mühendisliği bölümü lisans mezunu en az 1 yıl çalışmış olmak.

Tekniker Alımı Şartları: İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi veya Biyomedikal Cihaz Teknolojis mezunu tecrübeli olmak.

Teknisyen Alımı Şartları: Meslek Liselerinin Elektrik veya Elektrik-Elektronik, Torna-Tesviye veya Makine bölümünden mezun olup en az 1 yıl çalışmış olmak.

Büro Personeli Alımı Şartları: Matematik, İstatistik ve Ekonometri, Bilgisayar Programcılığı ve Bilgisayar Operatörlüğü ön lisans mezunu olmak ve Lisans mezunlrı için ilgli bölümlerden mezun olmuş olmak.

Destek Personeli Alımı Şartları: Ortaöğretim mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, mesleğinde tecrübeli olmak.

Güvenlik Görevlisi Alımı Şartları: Lisans veya Ön Lisans mezunu olup, en az 1.70 metre boyunda olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini (Silahlı/Silahsız) başarı ile tamamlamış olmak ve geçerli bir Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Trakya üniversitesi personel alımı başvurulara ilanın yayım tarihi itibari ile başlayıp en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece istenen belgelerle birlikte Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri: 11 - 25 Ağustos 2022

İLANIN TAM METNİ