Pamukkale Üniversitesi personel alımı için düzenleme yapıldı. 15 Ağustos 2020 tarihli resmi gazete ilanına göre Pamukkale Üniversitesi personel alımında Veterimer Hekim için düzenelem yapıldı. Söz konusu Üniversite bünyesine 173 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı gerçekleştirecek. Peki ilanda yapılan düzenleme nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

DÜZELTME İLANI YAYIMLANDI!

Pamukkale Üniversitesi Veteriner Hekim alımı için düzenleme yapıldı. Bu kapsamda aşağıd eski ve yeni ilana göre karşılaştırma yapacağız.

Eski İlan:

Yeni Düzeltilmiş İlan:

Üniversitemizin 12/08/2020 tarih ve 31211 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan sözleşmeli personel ilanı VETERİNER HEKİM unvanında aşağıdaki şekilde düzeltme yapılmıştır.

Aradaki Fark Nedir?

Söz konusu yapılan düzenlemeye göre Veteriner kadrosu Veteriner Hekim olarak değiştirilmiştir. Ayrıca Veterner Lisans mezunu olmak yerine Veteriner Fakültesi mezunu olmak şeklinde düzeltme gelmiştir.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuruları 12 Ağustos 2020 tarihinde başlamış olup en geç 26 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile şahsen yapacaklar.

Adaylardan bu yönde Diploma, KPSS puan Durum belgesi ve başvuru esnasında alınacak başvuru formuna dikkatli bir şekilde kadro numarasını yazmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Pamukkale Üniversitesi 173 personel alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında adaylardan, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Nöbet Usulü çalışmayı kabul etmiş olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi şartlar aranacak.