Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımladı. farklı pozisyonlarda olmak üzere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesine 21 Personel Alımı yapacak. 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre Sözleşmeli olarak Ön Lisnas ve Lise mezunu 21 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacak.

KPSS Puanına Göre Kontenjan Dağılımı:

60 KPSS Puanı İle, Ön Lisans Mezunu 3 Teknisyen Alımı yapılacak.

70 KPSS Puanı İle Lise Mezunu, 12 Destek Personeli Alımı yapılacak.Ön Lisans Mezunu ise, 2 Büro Personeli Alımı ve 4 Koruma Güvenlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

1) Başvuracak adayların, başvurduğu nitelik kodunun karşısında yer alan aranılan niteliklerin tamamını taşıyor olması ve bunu belgelendirmeleri gerekmektedir.

2) Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmadığını belgelendirmek.

3) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak, MEB veya alındığı Üniversite onaylı, ilgili sertifikalara sahip olmak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS (B) grubu alım yapılacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı başvuruları 11 kasım 2012 tarihi ile başlamış olup en geç 25 kasım 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece istenne belgeleri le birlikte şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ