Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamu İlanları sitesinde yayımanmış olan personel alımı ilanına göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere  kişilik boş kadro ile Büro Personeli Alımı ve Sağlık Personeli Alımı yapacak. En az Ön Lisans mezunlarına alım kadrosu yer almakta olup başvuru şartları ve kadro dağılımı şöyledir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR: 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi büyesine 8 Büro Personeli, 2 Laborant ve 1 Tekniker alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise adayların 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSS3, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Bunun dışında yukarıdaki tabloda belirtilen eğitim seviyesinde olmak şartı aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilan 03 Eylül 2020 tarihinde yayımlanmış olup başvuru süreci başlamıştır. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde yani 17 Eylül 2020 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte Üniversitenin İnternet adresi olan https://ik.isparta.edu.tr web sayfasından çevrimiçi (online) şekilde gerçekleştirmeleri gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayınız.