Gebze Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı . Resmi gazetenin 17 Ocak 2022 tarihli yayımlanmış olan ilanlarına göre Gebze Teknik Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 31 kişilik boş kadro ile personel alımı yapacak. Alımlar lise ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Aynı zamanda Üniversite 657 Sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli olarak KPSS Puan sırası esas alınarak yapılacak değerlendirme ile personel alımı yapılacak.

Hangi Kadrolarda Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak?

  • 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ( Erkek ),
  • 9 Destek Personeli (Temizlik Hizmeti-Kadın),
  • 4 Destek Personeli (Temizlik Hizmeti/ Bahçıvan-Erkek),
  • 1 Destek Personeli (Şoför-Erkek),
  • 1 Spor Uzmanı (Kadın/Erkek),
  • 1 Avukat (Kadın/Erkek),

Mülakatsız 31 Personel Alımı Yapılacak!

Gebze Teknik Üniversitesi yukarıdaki kadrolarda toplamda 31 sözleşmeli personel alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda adaylardan KPSS puanı şartı aranacak olup değerlendirmelerde KPSS puanı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre değerlendirme yapılacak olup en yüksek puandan en düşük puana kadar 31 Adayın Asil ataması ve Ayrıca Yedek Atama yapılacaktır.

Başvuru Süreci Bu Hafta Başlayacak!

Üniversitenin personel alımı başvuruları 21 Ocak 2022 tarihi ile başlayacak. En geç 04 Şubat 2022 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek olup başvurular sadece istenen belgeler ile birlikte şahsen Üniversitenin yazı işleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

Adaylardan Aranacak Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adayların öncelikle alım yapılacak alana göre eğitimini tamamlamış olmaları gereklidir. Lise mezunları için Herhangi bir ortaöğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Lisans için alanına göre en az dört yıllık eğitim veren alanlardan mezun olmuş olmak 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için KPSSp94 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmak şartları aranacak. Ayrıca;

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim