İletişim Başkanlığı personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre İletişim Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fıkrasına göre sözleşmeli olarak 155 Kamu Personeli Alımı gerçekleştirilecek. Başvuru süreci Bugün başlamış olan ilan için detayları sizlerle paylaşıyoruz.

155 Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

İletişim Başkanlığı Lise ve Ön Lisans mezunu adaylar içerisinden personel alımı gerçekleştirecek.Buna göre 

  • 31 Temizlik Görevlisi,
  • 1 Basit Bakım Personeli,
  • 54 Büro Personeli,
  • 69 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (22 Kadın ve 47 Erkek ),

Başvurular Başladı!

İletişim Başkanlığı Sözleşmeli personel alımı başvurusu başladı. 2 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular için en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru alınacaktır. Buna göre Başvurular sadece https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden eDevlet şifresi ile yapılacak.

Başvuru yapacak adaylar " https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr " adresine giriş yaparak Başvuru adımlarını inceleyebilir ve başvurularını gerçekleştirebilirler.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Sonrasında ise adayların KPSS'den Lise için P94 ve Ön Lisans çin P93 puan türünden en az 60 veya 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca mesleğine göre özel nitelikler talep edilecektir. Söz konunu kadrosuna göre özel niteliklere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/iletisim-baskanligi-155-kamu-personeli-alimi-2023-en-az-lise-h43471.html

Sınava 620 Aday katılacak!

Söz konusu alınacak başvurularda adayların KPSS puan sırası ele alınarak yapılacak değerlendirmeye göre Kadro sayısının 4 katı aday çağırılarak değerlendirmeye katılacaklardır.