Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımladığı ilan ile 7 farklı kadroda sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Başvurularda sona gelmemiz ile birlikte sonuçlar merak ediliyor.

80 Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor!

Söz konusu personel alımı için başvurular mart başında başlamıştı. Bu kapsamda artık sona ermekte olan başvurular için adaylar en geç 20 mart 2023 tarihine kadar başvuru yapmış olması gereklidir. Başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını aşağıdaki bağlantı sayesinde gerçekleştirebilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/diyanet-80-sozlesmeli-personel-alimi-koruma-temizlik-gorevlisi-h43961.html

Hangi Kontenjanlarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 48 Temizlik Görevlisi,
  • 6 Bulaşıkçı,
  • 1 Sıhhi Tesisatçı,
  • 2 Garson,
  • 2 Bahçe Bakım Elemanı,
  • 1 Marangoz,

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular sadece KPSS Puanı ile gerçekleştirilmektedir. Buna göre değerledirmelerde KPSS Puanı esas alınarak gerçekleştirilecek.

Mülakat Yapılmayacak!

Başvuru değerlendirmesinde KPSS Taban 50 puan kullanılacak. Başvuru yapacak adayların sıralamasına göre en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme ile adaylar belirlenecektir. Bu kapsamda Mülakatsız Personel Alımı yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Diyanet başvuruları en geç 20 mart 2023 tarihine kadar kabul etmekte olup başvurular incelemeye alınarak en geç 20 Nisan 2023 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA