Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları personel almı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanı ile Devlet Tiyatroları 6 farklı alanda olmak üzere 121 Sözleşmeli personel alımı yapılacağı bildirilmişti. Bu kapsamda başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler sayesinde detaylara ulaşacaksınız.

Öte yandan başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS Taban puanı kaça düşer? Bunların bilgisini vereceğiz.

121 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor!

Devlet Tiyatroları bünyesine 121 sözleşmeli personel alacak. Değerlendirme aşamaları sonucunda Yerleşmeye hak kazanan 121 aday seçilecek. Bu kapsamda,

  • 31 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 59 Temizlik Görevlisi,
  • 3 Şoför,
  • 1 Aşçı,
  • 1 Bahçıvan,
  • 26 Büro Personeli,

Ataması yapılacak. 

Başvurular Sona Eriyor!

Devlet Tiyatrolarında görev almak isteyen adaylar için süreç sona eriyor. Başvurularına 16 Ocak 2023 tarihi ile başlamış olan adaylar için en geç 30 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru alınacaktır. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilanı inceleyebilir ve başvurularını elektronik ortamda gerçekleştirebilirler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/devlet-tiyatrolari-121-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-lisans-h43696.html

Mülakat Yapılmayacak!

Devlet Tiyatrolarına personel alımı için KPSS Puanı kullanılacak. Adayların En az lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde almış oldukları puanlar kullanılarak yapılacak sıralama ile en yüksek puandan en düşük puana kadar 121 ASİL aday ve 363 YEDEK aday belirlenecek.

KPSS Taban Puan Kaça Düşer?

Başvurular en düşük 60 KPSS Puanı ile yapılmaktadır. En düşük puanlar Şoför ve Bahçıvan alımlarında bekleniyor. Puanların 69 Puana kadar düşmesi beklenmektedir. Kesin puanlar sonuçlar ile açıklanacak.

Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Başvuru süreci 30 Ocak 2023 tarihi ile sona erecek olan sonuçların en geç 15 gün içerisinde yani 15 Şubat 2023 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 

SONUÇLARI BEKLEYEN ADAYLAR İNSTAGRAM BULUŞTU VE İŞİN OLSA UYGULAMASINI İNDİRDİ. SENDE KATIL!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim