Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi  sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Üniversiteye yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 657 Sayılı Devlet memurları kanunn 48. maddesine göre 1 kişilik kadro ile Tabip Alımı yapılacak. Adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak olup Tıp fakültesinden mezun olmuş olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

1- Yapılacak başvurularda KPSS şartı aranmayacaktır. Asil aday mülakat sonucuna göre belirlenecektir.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kuramlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Üniversiteye başvurular 15 kasım 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 29 kasım 2021 tarihine kadar başvuru yapılmış olması greklidir. başvurular sadece Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ