Resmi Gazete' tarafıbdab 11 Eylül 2019 tarihinde ilan edilmiş olan duyurularagöre Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından düzenleme ilanı yayımlandı. Geçtiğimiz gün yani 09 Eylül 2019 tarihinde ilan edilimiş olna Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 18 personel alımı ilanı hakkında yeni düzenleme yapıldı. Bazı şartlar kaldırıldı ve bazı şartlarda esnetilme yapıldı. İşte detaylar.

MEZUNİYET ŞARTI KALKTI!

Yayımlanan düzenleme ilanına göre bir kadro için mezuniyet şartı kalktı. Bu kapsamda Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi 14 farklı kadro ile prsonel alımı yapacağını ifade etmişti. Bu kapsamda Bilgisayar Teknolojileri Teknisyeni kadrosu için belirtile Öğretim Kurumlarının Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama ile ilgili bölümlerinden mezun olmak şartı resmi gazete'te de yayımlanan karar ile kaldırılmıştır.

YAŞ ŞARTI ESNETİLDİ!

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yayımyanlış olan duyuruda adaylardanyaş şartı olarak aranan 35 yaşından büyük olmamak şartında esnetilme yapıdlı. Bu kapsamda İnşaat Ustası ve Isıtma ve Havalandırma Cihazo Operatörü pozisyoları için belirtilen 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak şartı esnetilerek 40 yaşından büyük olmamak olarak değişmiştir.

14 KADRO İLE 18 PERSONEL ALIMI YAPILACAK:

4 temizlik Görevlisi, 2 Güvenlik Görevlisi, 2 İnşaat Ustası, 1 Bahçıvan, 1 Fırıncı, 1 Makine teknisyeni, 1 Makam Şoförü, 1 Şoför, 1 Isıtma ve Havalandırma Operatörü, 1 Teknik Bakım Elemanı, 1 Mobilyacı, 1 Arşiv Destek Elemanı ve 1 Bilgisayar Teknojileri Teknisyeni alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan genel olarak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, Erkek adaylar için askerliğin yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmaki Herhangi bir suç hükülülüğü olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.