Onur Air bünyesindeki personek ihtiyacını gidermek için personel alımı ilanı yayımladı. Yüksek Maaş ile alım yapılacak pozisyonlar için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI NEDİR?

Onur Air farklı iki kadro ile personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanlara göre Antalya ilinde Kabin Memuru ve İstanbul ilinde Eğitim uzmanı kadrosunda personel alımı yapacak. Adayların ilgili ilanlar abaşvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda başvurular İnternet ortamında yapılacaktır.

KABİN MEMURU ALIMI DETAYLARI:

Onur Air Uçuş görevinin icrasında Şirket ve ilgili otoriterler tarafından belirlenmiş kurallara uygun olarak yolcu emniyet ve konforunun sağlanması amacı ile Kabin memuru kadrosunda takım arkadaşları arıyor.

Genel Özellikler;

- T.C. vatandaşı olup T.C. pasaportuna sahip,

- Antalya'da ikamet eden/edebilecek olan,

- 1990 - 2000 yılları arasında doğmuş,

- İyi derecede İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Kazakça konuşabilen,

- En az lise veya dengi okul mezunu, (Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur. Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri bölümü mezunu olunması tercih nedenidir.),

- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az 1 yıl tecili olan,

- Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan,

Sağlık ve Fiziki Özellikler;

- Sağlık durumu uçuşa elverişli, (Adaylardan işe başlamadan önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş hastanelerden uçuşa uygun olduğuna dair sağlık raporu almaları ve raporlarını Onur Air işyeri hekimliğine onaylatmaları gerekmektedir.)

- Kadın adaylar için 1.60-1.80 cm, erkek adaylar için 1.70-1.92 cm boy aralığında,

- Onur Air tarafından yapılacak olan boy-kilo ölçümünde boy ve kilosu orantılı,

- Onur Air üniforması giyildiğinde vücudunun görünen yerlerinde dövme veya piercing bulunmayan,

Mesleki Gereklilikler;

Seyahat etme engeli olmayan, İnsan ilişkilerinde başarılı ve sabırlı, Ekip çalışmasına yatkın, Pozitif ve güler yüzlü, Farkındalığı yüksek ve öğrenmeye yatkın, Satış teknikleri hakkında bilgi ve tecrübe sahibi, Mesleki şartların gerektirdiği dayanıklılıkta, Yüzme bilen arkadaşların başvuruları kabul edilecektir.

MAAŞ BİLGİSİ:

Kabin Memuru adayları Erkek ve Kadın adaylar için yüksek maaş imkanı bulunuyor. Bu kapsamda maaşlar tecrübe ve hizmet yılına göre farklılık göstermekte olup ortamalam kabin memuru maaşları 6 bin TL civarındadır.

İLGİLİ HABER: 2020 Kabin Memuru Maaşları, Çalışma Şartları ve Diğer Tüm Detaylar !

EĞİTİM UZMANI KADROSU DETAYLARI:

Onur Air bünyesine alımını yapacağı Eğitim uzmanı adayları için Kokpit ekiplerinin eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, eğitim faaliyetlerinin koordinasyonu, eğitim evraklarının muhafaza edilmesi, dokümantasyon işlemlerinin takibi, vb. süreçlerden sorumlu olunması kapsamında alım yapacak. Alımlar İstanbul ili için gerçekleşecek.

Başvuru Şartları Nedir?

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, 
  • En az 3 yıl benzer faaliyet alanlarında deneyimli,
  • Çok iyi seviyede sözlü ve yazılı iletişim kurabilecek İngilizce bilgisine sahip,
  • İyi düzeyde MS Office programlarını kullanabilen,
  • Organizasyon düzenleme becerisi olan,
  • Veri toplama ve yönetimi konusunda tecrübeli,
  • Analitik yaklaşıma sahip,
  • Sözlü ve yazılı iletişimi güçlü,
  • Veri analiz ve raporlama konusunda tecrübeli olan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURULAR:

Onur Air personel alımı başvuruları sadece Onur Air resmi internet adresi üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvuru nitelikleri taşıyor olmaları durumunda başvurularını yapabilecekler. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için ve başvuruda bulunmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ: https://www.onurair.com/tr/kurumsal/detay/Insan-Kaynaklari/14/34/0

Kadın Erkek kabin memuru adaylarından oluşan adaylarında bulunduğu İnstagram hesabımıza BURAYA TIKLAYARAK sizde katılabilirsiniz.