Kamu kurumlarına yapılacak personel alımları Eylül ayında 70 Bin'i aştı. Bununla birlikte son başvuru süresi gelen başvuruları işin olsa ekibi olarak adayların bilgisine sunuyoruz.

Merkez Bankasına yapılacak olan 2 farklı pozisyondaki 109 memur alımı başvuruları 31 Ağustos tarihinde başladı. Adayların yoğun ilgi gösterdiği alımlarda Lisans mezunu olan ve KPSS sınavlarından 80 puan alan adaylar başvuru yapabildiler. Diğer tandan şartlarında yaş, Ales, Yabancı dil sınavı başvuru şartını taşıyan adaylar merkez bankası resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yaptığı başvurular yapılabildi. Henüz başvurusunu tamamlamış adaylar için 10 Eylül tarihinde başvurular için son gün.

İKİ KADRODA 109 KİŞİLİK ALIM İÇİN SON GÜN!

Uzman Yardımcısı kadrolarındaki memur alımlarında komisyon mülakatı yapılmadan önce elektronik posta ile gönderilecek kişilik ve yetkinlik testleri yapılacağı belirtildi. Bunun ardından ise 30 Ekim ile 9 Kasım tarihleri arasında mülakat sınavı yapılacak.

Araştırmacı kadrosundaki memur alımlarında 8 ile 9 Ekim tarihleri arasında komisyon mülakatı yapılacak. Bunun öncesinde 1 ile 5 Ekim tarihleri arasında Ankara ilinde yetkinlik bazlı mülakat sınavına alınacaklar. 24 ile 26 Eylül tarihleri arasında ise elektronik posta ile bazı testler uygulanacak.

Her iki kadro için başvurular 10 Eylül tarihine saat 17:30'a kadar Banka internet sitesi insan kaynakları sayfasından alınacak. Detaylar İçin Tıklayınız.

İŞİN OLSA/ ÖZEL HABER