İŞKUR geçici koruma altında bulunan Suriyeli vatandaşların istihdam desteğinin arttırılması için bir proje başlattı.

Proje kapsamında Türk vatandaşlar ile geçici koruma altındaki Suriyeli vatanların istihdamının arttırılması hedefleyen Dünya bankası tarafından ve Avrupa Birliğince desteklenen projenin seçilen bazı pilot illerde görevlendirilecek olan personellerin görevlendirileceği belirtildi.

DANIŞMAN ALIMI;

Türkiye İş Kurumu Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilecek projede ikinci personel alım ilanı açıklandı. Geçtiğimiz haftalarda açıklanan personel alımında satın alma ve sözleşme yönetimi danışmanı kadrolarında 4 kişilik personel alınacağı ifade edilmişti. Bu alımlarda Gaziantep, Şanlıurfa, İstanbul illerinde 1'er kişi görevlendirilecek. İlan detaylarına erişmek için tıklayın

İŞKUR projesi kapsamında yeni açıklanan kpss olmadan istihdam edilecek personel alımında ise yazılım geliştirme danışmanı ile yazılım test danışmanı kadrolarında 2 kişi alınacak. Adayların dünya bankasının danışman alım kılavuzunda belirtilen seçim yöntemlerine göre alınacaklar. Adaylar başvurularını yapabilmeleri için gerekli olan başvuru adımları şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU DETAYLARI;

Başvuru yapacak olan adayların Türkçe olarak hazırlanmış olan özgeçmişlerini 26 Temmuz tarihine saat 24:00'a kadar e-posta olarak ya da elden teslim etmeleri gerekmektedir. İlanda belirtilen başvuru adresin İŞKUR Dış ilişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı Başkanlık bürosuna teslim etmeleri istenilmektedir.

Yazılım geliştirme danışmanı ile yazılım test danışmanı kadrosundaki alımlarda: en az 3 yıl iş tecrübesine sahip olmak, iyi derecede İngilizce bilmek ve diğer özel başvuru şartlarını taşımak gerekiyor. Projenin 2020 yılının son çeyreğine kadar devam edeceği ve adayların bu sürede istihdam edileceği belirtildi.

İlan detayları için: http://bit.ly/2NUc886

İŞİN OLSA