İçişleri Bakanlığına 1200 personel alımı yapılacak.

Adaylar İçişleri Bakanlığı 1200 personel alımı son başvuru tarihi ve sonuçların açıklanma tarihi ile evrak teslimi nasıl yapılacağını merakla sormaktalar. 

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan personel alım kılavuzuna göre İçişleri Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere büro personeli, mühendis, teknisyen, şehir planlayıcısı, arşiv uzmanı, elektrik ve elektronik mühendisi, tekniker kadrolarında alımlar yapılacak.

81 il genelinde ve merkez kadrolarda istihdam edilecek personellerin kadro dağılımı da belli oldu. Buna göre taşra teşkilatlarında görevlendirilecek 1164 kişiden, 964 personel ön lisans veya lisans mezunu olarak büro personeli kadrosunda görevlendirilecek. 200 personel teknik kadrolarda görevlendirilecek. Merkez teşkilatta 36 kişi istihdam edilecek.

SON BAŞVURU TARİHİ;

İçişleri Bakanlığı Bin 200 personel alım başvurular devam ediyor. Adaylar başvurularını 26 Şubat tarihine kadar internet üzerinden yapabilecekler. Adayların e-devlet üzerinden giriş yapmaları gerekli olacak. Buna göre başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı da belli oldu.

BAŞVURU SONUÇLARIN AÇIKLANMA TARİHİ;

Başvuru sonuçları ise 21 Mart tarihinde adaylara duyurulacak. Adayların en yüksek KPSS puan sıralamasında kadro sayısının belirli bir oranı mülakat sınavına çağırılacak. ve adayların Valiliklere evrak teslimi yapmaları gerekli olacak. Bunun için mülakat sınavına girecek olan adaylardan evrak teslimi yapmaları istenilecek ve sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Gelişmeler olduğunda işin olsa sitemiz üzerinden duyururcağız. Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulaması ve işin olsa sosyal medya hesaplarını aşağıdan indirebilirsiniz.

BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA