Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi personel alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelmiş olan personel alımı ilanına göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı olan " Akbel Toprak Ürünleri Temizlik Hizmetleri Taşımacılık Matbaa Tanıtım Basın Yayın Ajans Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi e Ticaret Anonim Şirketi " 100 personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar geçici süreli adaylar için yapılacak olup en az ilkokul mezunu başvuru alınacak.

Kontenjan Dağılımı Nedir?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine bağlı olan şirketlere " 1 Aşçı Yardımcısı, 2 Bulaşıkçı, 2 Veteriner Sağlık Teknikeri, 1 Hayvan Bakım ve Beslenme, 1 Temizlik Görevlisi, 83 Beden İşçisi, 7 Turizm Danışma Elemanı, 3 Tespit Görevlisi" olmak üzere toplamda 100 personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şartları Nedir?

İlgili ilana başvuru için adaylardan genel olarak,

- 2018/11608 sayılı bkk ile yürürlüğe konulan il özel idareleri, Belediyeler ve Bağlı kuruluşları ile Bunların Üyesi olduğu Mahalli İdare Birliklerinin  Personel Çalıştırılmasına dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4!üncü maddesindeki şartları taşımak,

- Tercihen Kamuda benzeri işlerde çalışmış olmak,

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- Görev yeri Büyükşehir olanların Kahramanmaraş Nufusuna görev yeri elbistan olanların Elbistan ilçe Nüfusuna, Görev yeri Afşin olanların ise Afşin Nüfusuna kayıtlı olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi şirketine başvuru süreci 6 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını sadece aşağıdaki bağlantı üzerinden online olarak yapacaktır.

Ayrıca alım yapılacak adayların çalışma süresi 5 Ay 29 gün olarak belirlenmiştir.

Başvuru Adresi: https://kahramanmaras.bel.tr/

Başvuru tarihleri: 6 - 10 Ekim 2022

İlanın Detayları: https://media.iskur.gov.tr/61277/akbel-kurum-disi-isci-alim-ilani.pdf

Editör: TE Bilisim