İstanbul Büyükşehir Belediyesi BOĞAZİÇİ Yönetim personel alımı için ilan yayımladı. Az Önce gelen ilan ile BOĞAZİÇİ yönetim A.Ş. bünyesine 70 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını bildirdi. Söz konusu yayımlanan ilana göre Daimi statüde olmak üzere 70 kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak. Peki adaylardan aranan nitelikler nelerdir? Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

İlan Detayı Nedir?

Alım Yapacak Kurum: BOĞAZİÇİ Yönetim A.Ş

Meslek Adı: Temizlik Görevlisi

Açık İş Sayısı: 70

Deneyim Süresi: Tecrünbeli - Tecrübesiz

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İBB Boğaziçi Yönetim adaylardan geneşl olarak öncelikle Temizlik alanında bilgi sahi sahibi olmak ve Vardiyalı sistem de çalışabilecek olmak şartlarını arayacak. Bu kapsamda Tam Zamanlı çalışma için adaylar Vardiyalı sistemde çalışacaklardır. Adayların 18 yaşını tamamlamş olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi şartlar aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yaapılacak?

BOĞAZİÇİ yönetim personel alımı başvurusu 23 Kasım 2022 tarihi ile başlayacak olup 1 gün başvuru yapılacaktır Bu kapsamda en geç 23 Kasım 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstanbul Büyükşehir NBelediyesi resmi kariyer adresi üzerinden başvuru yapılacaqktır.

Editör: TE Bilisim