Hacettepe Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS siz Personel Alımı yapacağını bildirdi. Alımlar Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine yapılacak. Söz konusu Üniversite personel alımı için adaylar başvurularını aşağıdaki nitelikler kapsamında gerçekleştireceklerdir.

KPSS Siz Canlı Model Alımı Yapılacak!

Üniversiteye personel alımı başvurularında KPSS Şartı aranmayacağı açıklandı. Üniversite Saatlik ücret ile Canlı Model Alımı yapılacak. Toplamda 8 kişilik kadro ile personel alımı yapılacak olup adaylardan herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak.

Başvurular 1 Hafta Devam Edecek!

Hacettepe Üniversitesi personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 7 iş günü içerisinde tamamlanması ereklidir. Bu yönde 3 Mart 2022 tarşhş ile sona erecektir. Başvuru yapacak adaylar başvurularınıistenen belgele ile birlikte yapılacaktır.

Canlı Model Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Canlı model alı için genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamal, En az Lise Mezunu olmak, Erkek adaylar için askeriğini yapmış veya askrlik ile ilgisi olmamak, Vücut bütünlüğüne sahip olmak" gibi şartlar aranacaktır.

İLANIN TAM METNİ