Sağlık Bakanlığı Personel alımı ilanı için yeni gelişmeler devam ediyor. Her geçen gün taleplerin arttığı Sağlık Bakanlığı personel alımı ilanın artık bir an önce yayımlanması bekleniyor. Öte yandan Sağlık Bakanlığı personel alımında son dakika gelişmesi oldu. İlan hakkında beklentilerin artacağı bir gelişme ile yeniden gündeme oturdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklaması ile 2022 yılı bitmeden Şehir hastaneleri bünyesine 85 bin Sağlık Personeli ataması yapılacak.

Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı İlanını ONAYLADI!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katırlıdğı etkinlikte yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanının ilanı onayladığını ve ilanın ÖSYM gönderme aşamasında olduğunu bildirdi. İlan yayımlanıyor.

Gözler Sağlık Bakanlığı Sitesinde!

Yüzbinlerce Adayın beklediği ilan yayımlanıyor. Her geçen gün ilan bekleyen adayların takip ettiği gelişmeler sonrasında gözler Bakanlığın sitesinde. Rekor sayıda başvuru yapılması bekleniyor. Bakanlıktan gelen açıklama ile alımlar yapılacak.

Rekor Sayıda Başvuru Bekleniyor!

Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere şimdiye kadar en yüksek atamayı yapacak. Daha önce bu kadar fazla atama yapılmamıştı. Ayrıca alımların İşçi ve Personel statüsünde yapılacağından Yüzbinlerce başvuru bekleniyor. Bu sebeple rekor sayıda başvuru yapılarak Sağlık sektöründe Dünyada ileride olmaya devam edeceğiz.

Sağlık Bakanlığı 85 Bin Personel Alımı Branş Dağılımı Belli Oluyor!

Daha önce Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama ile Bakanlık Sözleşmeli Personel ve İşçi statüsünde personel alımı gerçekleştireceğini bildirmişti. Buna göre Sağlık Bakanlığı İşçi Alımları İŞKUR üzerinden alınacakken Sözleşmeli Personel Alımları ÖSYM üzerinden alınacak.

Bir diğer açıklamada ise Sağlık Bakanlığı Ülkemizde bulunan 32 Bin Poliklinikte görevlendirmek üzere Tıbbi Sekreter alımı yapılacağını açıklamıştı. Belki de en çok beklenen mesleklerden birisi Tıbbi Sekreter alımı oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından gelen bilgiler ve açıklamalar ile birlikte Branş dağılımına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-ozel-memur-personel-alimi/saglik-bakanligi-85-bin-personel-isci-sekreter-alimi-geliyor-tum-gelismeler-nedir-h42908.html

AYRICA BURADAN Diğer başvuru yapacak adaylara ulaşabilir ve bilgi alışverişinde bulunabilirsiniz.

İlan Ne Zaman Yayımlanacak?

Sağlık Bakanlığı personel alımı açıklamasından sonra Bakanlığın talep toplama işlemleri başlamıştı. Ülkemizdeki hastanelerden ve Bakanlıktan edinilen bilgi ve oluşturuşan eksik personel listesinden sonra Bakanlığa iletildi. Talep toplama süreci sona ermiş olup ilan hazırlıkları başladı. Söz konusu ilanı Cumhurbaşkanına sunuldu ve Cumhurbaşkanı onayı verdi. Önümüzdeki günlerde ilanın yayımlanması bekleniyor.

İLANDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim