Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İŞKUR üzerinden İstanbul Şehir Hastanesi Müdürlüğüne 100 personel alımı yapılacak. Başvurular bugün içerisinde tamamlanması gerekmektedir. Adayların bu alımlara erişmeleri için tıklayın

Huzur evi Müdürlüklerine yapılacak olan alımlarda aşçı, sosyal hizmet uzmanı, kadrolarında alımlar yapılacak. Antalya, Aydın, İzmir illerinde görevlendirilecek Özel statüdeki istihdamlardan bir tanesi olan Huzurevi Müdürlüklerine ait ilanlara başvurularda istenilecek genel başvuru şartları ise şu şekilde olacaktır.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların 18 yaşını tamamlamış olması, 19 yaşından gün almış olması istenilmektedir. Adayların eğitim düzeylerinde en az lise mezunu olması, sosyal hizmet kadrosundaki alımlarda en az lisans mezunu olması gerekmektedir. İş tecrübesi şartlarını taşımış olmaları son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlamak gerekmektedir.

HASTANELERE PERSONEL ALIMI;

Hastanelere yapılacak personel alım kadrolarında ise hemşire, şoför, ebe, kasiyer, eczacı, inşaat işçisi, elektrik teknisyeni, yemek dağıtım elemanı, hasta kabul görevlisi, arşiv destek elemanı, doktor kadrolarında çok sayıda hastanenin eleman ihtiyacı bulunuyor. Bu kadrolara erişmek için adayların işkur e-şube portalına giriş yaparak iş yeri kısmında hastane ya da huzur evi yazarak arama yapmaları yeterli olacaktır. İşkur özel veya kamu ilanlarına nasıl erişir? Tüm bu konudaki detayları öğrenmek için tıklayın.

Diğer yandan kamu kurumlarından hastanelere Üniversitelerin Araştırma  Hastanelerine gerçekleştirilecek kamu grubu memur alım ilanları da açıklanmaya devam ediyor. Tüm bu alımlara erişmek için İşin olsa Şubat ayı personel alım ilanlarına erişebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim