ÖSYM’den Son Dakika Duyurusu: Sistemlerde Erişim Kesintisi Yaşanacak!

ÖSYM 9 Ekim 2025’te bilişim altyapısında bakım çalışması yapacak. Bu tarihte internet hizmetlerinde kısa süreli erişim kesintileri yaşanabilir.

Okuma süresi: 1 dakika

Paylaş
Abone Ol google-news

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, bilişim altyapısında gerçekleştirilecek planlı bakım çalışması nedeniyle internet hizmetlerinde kısa süreli erişim kesintilerinin yaşanabileceğini duyurdu.

ÖSYM’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Bilişim altyapımızda gerçekleştirilecek olan planlı bakım çalışması nedeniyle 9 Ekim 2025 tarihinde Başkanlığımızın internet üzerinden sunduğu hizmetlerde kesintiler yaşanabilecektir. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bu kapsamda, aday işlemleri sistemi (ais.osym.gov.tr), sınav sonuçları ekranı, başvuru ve tercih sayfaları gibi çevrimiçi hizmetlerde gün boyunca kısa süreli kesintiler yaşanabilir.

Adayların, sınav başvurusu, sonuç görüntüleme veya tercih işlemlerini bakım tarihinden önce ya da sonrasında gerçekleştirmeleri tavsiye edildi.

ÖSYM, bakım sürecinin sistem güvenliği ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla planlandığını belirtti.

Yorumlar (0)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sorumluluk Reddi Beyanı:

www.isinolsa.com, herhangi bir devlet kurumu, resmi kuruluş veya kamu hizmeti sağlayıcısı değildir. Sitemiz, yalnızca özel sektör hizmetleri sunan bağımsız bir platformdur ve devletle veya resmi kurumlarla hiçbir bağlantısı yoktur. Daha fazla bilgi için gizlilik politikamıza buradan ulaşabilirsiniz.