Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı ( TİKA ) bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı alanlarda yerli ve ayancı uyruklu sözlemeli usman istihdamı sağlayacak. Adaylar ilgili ilana başvurularını gerçekleştirdikten sonra Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı tarafından Giriş sınavın ataki tutulacaklardır. Buna göre, Giriş Sınavı 02 temmuz 2018 ile 06 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı ( TİKA ) adaylardan , 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki 1. Fıkrasında yer alan A bendinin 4,5,6,7 ve 8. maddelerini taşımak, Herhangi bir seyehat engeli bulunmamak ve Uzun yada kısa süreli görevlendirilmelere her zaman hazır bulunmaları, ÖSYM tarafından 2016 , 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca, Portekizce ve Arapça dillerinden herhangi birinden ilgili alana göre puan almı olmak ve Adayların proje yönetimi konusunda deneyimli olması ve bilgi teknolojilerini etkin bir biçimde kullanması beklenmektedir.

Ayrıca adaylardan alanına göre özel nitelikler aranmakta olup bu niteliklere ilanın tam metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilecekler. Buna göre başvurular en geç 22 Haziran 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar TİKA İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı GMK Bulvarı No: 140 Anadolu Meydanı Çankaya/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile başvurması gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın tam Metni