2019 yılı içinde istihdam rakamlarını yükseltmeyi amaçlayan İŞKUR, sayısı projeyi eş zamanlı olarak yürütmeye devam ediyor. Yürütülen İŞKUR projeleri kapsamında da hem kamuya ve bağlı kuruluşlarına hem de özel sektöre yönelik memur personel alımları yayımlanmaya devam ediyor. Yürütülen memur ve personel alımları için adayların başvuruları alınmaya başladığından, tüm ilanlara erişilebilir ve başvuru bilgilerine göz atılabilir durumdadır.

39 Bin kişilik ilan yayımlandı, memur ve personel adaylarının başvuruları alınıyor

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlarda adayların başvuru süreçlerine girildi. Toplamda 39 bin kişilik memur ve personel alımı için alımlar yürütülüyor. Binlerce farklı kadro ve pozisyon üzerinden yapılan alımlarda, her meslek grubuna yönelik ilana rastlamak mümkündür. Başvuru yapacak adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları, kamu zararına faaliyette yer almamış olmaları, herhangi bir suçtan ötürü hüküm giymemiş olmaları, T.C vatandaşı olmaları, sağlık problemlerinin bulunmaması, kendini geliştirmeye açık kişiler olması, dış görünüşüne özen gösteren, insani ilişkileri kuvvetli ve güleryüzlü kişiler olmaları, iletişim becerisi gelişmiş ve kendini ifade edebilen kişiler olmaları gerekmektedir. Yürütülen personel alımlarında başvuru yapılacak pozisyona göre adayların başvuru yapabilmeleri için bazı ek nitelikler aranabilmektedir. Bunlar bazı sertifikalar, bilgisayar kullanma yetkinlikleri, daha önce benzer pozisyonlarda çalışmış olmak veya öğrenmeye açık olmak şeklinde değişiklik gösterebilmektedir. İlanlardaki ek niteliklere, başvuru bağlantısı üzerinden ulaşılabilmektedir. Aşağıda yer alacak adresi tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak tüm ilanlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

İlanları görüntülemek için> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx  (Tarayıcınıza kopyalayıp yapıştırın ve açılan ekrandan ara tuşuna basınız.)