Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sağlık Bakanlığı bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için geçtiğimiz günlerde toplamda 1527 kişilik boş kadro ile Başasistan alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların 18 Temmuz 2018 tarihine başlamasının ardından 31 Temmuz 2018 tarihinde sona ermiştir. Ancak başvuru süresi uzatıldı.

BAŞVURULAR UZATILDI!

Sağlık Bakanlığı Başasistanlık alımı için başvuruar sona ermiştir ancak yapılan son duyuruya göre başvurular 31 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı. Buna göre Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yapılan Açıklama Başasistanlık Sınavı Bilimsel Danışma Komisyonunun yaptığı toplantıda dile getirildi. Yapılan bu toplantıda bazı kararlara varıldı ve Başasistanlık sınavı başvuru tarihi uzatıldı.

Sağlık bakanlığı tarafından yapılan Duyuru şöyledir;

16 Temmuz 2018 tarihinde Bakanlığımız internet sitesi duyurular kısmında ilan edilen Başasistanlık sınavı başvuru süresi, Başasistanlık Sınavı Bilimsel Danışma Komisyonunun 2 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda alınan karar gereği  31 Aralık 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Başvuruya ilişkin usul ve esaslara Bakanlığımız internet sitesi duyurular kısmında yer alan Başasistanlık sınavı başvuru ilanından (İlan Linki) ulaşılabilir.