PTT bünyesine personel alımları gerçekleştirilmiş süreçler de isinolsa.com sitemiz üzerinden sizlere ulaştırılmıştı. Her zaman yayımlanan ilanlar arasında büyük ilgi görenlerden olan PTT memur personel alımları, yine gündeme gelebilir. Memur alımları konusunda süreç netleşmiş değil ancak, müdür Kenan Bozgeyik tarafından önemli açıklamalar gerçekleştirilmişti.

Bozgeyik açıklamasında " Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz. " ifadelerine yer vermişti. Bu yıl itibariyle yayımlanan 5 bin kişilik bir personel alımının olduğunu varsayarak, aşağı yukarı her yıl ortalama 10 bin kişinin alımının ortaya çıkacağını görürüz. Bu bağlamda PTT' nin yakın zaman içerisinde 5 bin kişilik daha personel alımına çıkacağı öngörülüyor.

Muhtemel kadrolar

PTT bünyesine yapılan memur alımları büro memuru, gişe yetkilisi, avukat, mimar, mühendis, posta dağıtıcısı gibi pozisyonlara alımın yapılması muhtemel ihtimaller dahilindedir. Elbette henüz bir açıklama konuya ilişkin yapılmadı ancak, açıklamalardan öngörülen tahminlerimiz bu şekildedir. PTT bünyesindeki bu söz konusu alımlar kamuoyuna ilan edildiğinde, önceki yıllarda yapılan alımlarla aynı başvuru şartlarını taşıyacaktır. Öyle ki adaylar için aranan ortak ve özel niteliklerin yakın bir süreçte değiştirilmesi de pek mümkün değil. PTT alımları hakkında tüm detaylara ve başvuru şekillerine göz atmak için buraya TIKLAYINIZ.