Ülkemizin oldukça bilinir kurumları arasında yer alan ve aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi kamu personeli alımı ilanları yayımlayan Milli Savunma Bakanlığı MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri Türkiye İş Kurumunun resmi internet sitesi aracılığı ile yeni bir ilan daha yayımladı.

Milli Savunma Bakanlığı MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri tarafından hazırlanan ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında ilgili kamu kurumunun kendi bünyelerinde istidam etmek üzere 42 daimi kamu personeli alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Milli Savunma Bakanlığı MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri ilan detayları, pozisyonları nelerdir?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Milli Savunma Bakanlığı MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri kendi bünyelerinde görev yapmak üzere 42 daimi personel alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar nelerdir? Buna göre ilgili ilanlara bakıldığında Şoför-Yük Taşıma, Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni, Metal İşleri Teknisyeni, Makine Teknolojisi Teknisyeni, Elektronik Teknolojisi Teknikeri/Elektrik-Elektronik Teknikeri, Makine Teknikeri, Otomotiv Teknolojisi Teknikeri pozisyonları için 42 daimi kamu personeli alınıyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Milli Savunma Bakanlığı MSB Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri 42 daimi kamu personeli alıyor. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre ilanlar daimi süreli yayımlanmış olup adayların en az lise mezunu olması ve gerekli ehliyet ya da diğer belgelere sahip olması gerekmektedir. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılmaktadır.

RESMİ BİLDİRİ BURADA