Ülkemizde sıklıkla basının gündemine gelen kamu kurumu olarak bilinen Milli Savunma Bakanlığı MSB aralıklarla yıl içerisinde memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup Milli Savunma Bakanlığı MSB memur alımı kurum tarafından hazırlanarak ilan Devlet Personel Başkanlığı ya da kurumun resmi internet sitesinden duyurulmaktadır.

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından yeni yayımlanan ilana göre 496 memur alımı yapılmaktadır. Peki Milli Savunma Bakanlığı MSB 496 memur alımı detayları nedir, hangi pozisyonlar için yapılacak? İşin Olsa ekibi olarak 496 memur alımı detayları, pozisyonları ve tüm konular hakkında bilgileri iletiyoruz

496 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından kamuoyuna 496 memur alımı ilanı yayımlandı. Peki 496 memur alımı detayları nedir? Buna göre adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmekte olup, KPSS'ye girmiş olması ve başvuru yapacağı kadroya göre nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Peki başvuru biglileri nelerdir?

BAŞVURU BİLGİLERİ VE POZİSYONLAR

Milli Savunma Bakanlığı MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Kuvvet Komutanlıkları için toplam 496 memur alımı yapılıyor. İlgili ilanlara başvurmak için adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması farklı meslekler için nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Buna göre şoför, memur, teknisyen, kaloriferci, uzman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, adisyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, teknisyen, santral operatörü, çevirmen, marangoz, koruma, mühendis vb. gibi kadrolara atamalar yapılacak olup son başvuru tarihi 12 Şubat 2018'dir.

ADIM ADIM BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ