Geçtiğimiz 6 Nisan 2017 tarihinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilana bakıldığında Milli Savunma Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 25 kişilik sözleşmeli personel memur alımı yaptığı görülmektedir.

Alım ilanı Milli Savunma Bakanlığı tarafından hazırlanmış olup bilişim pozisyonları için toplam 25 kişilik sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Adayların gerekli müracaatlarını 21 Nisan 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Peki kimler müracaat edebilir ve detaylar nedir?

DETAYLAR
Alım Yapan Kurum:Milli Savunma Bakanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 25
Alınacak Pozisyon: Bilişim Sınıfları
Son Başvuru: 21 Nisan
En Az Mezuniyet: Lisans

HANGİ POZİSYONLAR İÇİN ALIM YAPILACAK

Milli Savunma Bakanlığı bilişim sınıfları için toplam 25 kişilik personel alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için personel alımları yapılacak.
Proje Yönetim Uzmanı - 2 Personel
Veri Tabanı Uzmanı - 2 Personel
Java Yazılım Uzmanı - 2 Personel
Yazılım Proje Yöneticisi - 2 Personel
Yazılım Gelistirme Uzmanı - 1 Personel
Kıdemli Ağ (Network) Yönetim Uzmanı - 4 Personel
Kıdemli BS Güvenlik Uzmanı - 4 Personel
Kıdemli Microsoft Sistem Yönetim Uzmanı - 3 Personel
Kıdemli Linux Sistem Yönetim Uzmanı - 2 Personel
Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı - 1 Personel
Siber Güvenlik Uzmanı - 2 Personel
BAŞVURULAR
Yukarıda ki pozisyonlar için Milli Savunma Bakanlığı toplam 25 kişilik personel alımı yapmakta olup adayların aşağıda ki linki takip ederek başvuru formunu doldurmaları, fotoğraflarını yapıştırmaları ve imzalarını atmaları sureti ile gerekli müracaatlarını Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) adresine 21 Nisan 2017 tarihine kadar iletmesi gerekmektedir.
www.msb.gov.tr