Kamu kurum ve kuruluşlarınca KPSS şartsız en az ilköğretim mezunu personel alımı yapılıyor. Yakın tarihte duyuruları yayımlanan ve başvuru süreci hala devam eden KPSS şartsız ilköğretim mezunu personel alımı için adayların başvuru tarihlerinde sona yaklaşıldı. Başvuruları yakın zaman içerisinde sonlanacak ve birçok kişinin ilgileneceğini düşündüğümüz ilkokul mezunu personel alımı hakkında bilinmesi gerekenlere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

KPSS şartsız  sözleşmeli er alımı yapılıyor

Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesine KPSS şartı aranmaksızın personel alımları gerçekleştiriliyor. Sözleşmeli er pozisyonu için yayımlanan bu ilanda adaylarda aranan şartlar, aşağıda yer alacak bağlantılar içerisinde mevcuttur. İlgili bağlantıya tıklayarak ilanın tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. Bu alımın son başvuru tarihi ise 31 Aralık 2018 olarak belirtilmiştir. Detaylara göz atmak için TIKLAYINIZ.

KPSS şartsız uzman erbaş alımı

Daha önceleri TSK bünyesinde Subay, Jandarma veya herhangi bir pozisyonda görevlendirilmemiş kişilerin başvuru yapabileceği bu ilanın da son başvuru tarihi 31 Aralık 2018' dir. Başvuracak adayların aşağıda yer alan bağlantıdan tüm başvuru koşullarına göz atmaları gerekmektedir. Aşağıda yer alan bağlantıda önemli bazı detaylara değinilmiştir. Ulaşmak için TIKLAYINIZ.

TÜBİTAK 188 personel alımı

TÜBİTAK bünyesine yapılan alımlarda, adaylardan bazı ek niteliklere ve özelliklere sahip olması istenmektedir. İlana başvuru yapmak isteyen kişiler KPSS şartsız olarak ilgili nitelikleri taşımaları halinde başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlana yönelik detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ.