Ülkemizde bulunan bir çok kamu kurumları bünyelerine farklı kadrolardan personel istihdamı sağlıyorlar. Kamu kurum veya Kamu kuruluşlarının personel ihtiyaçları doğrultusunda sürekli olarak farklı kadrolar ve niteliklerde alım yapılıyor. Buna göre duyurular, Devlet Personel Başkanlığı, Resm, Gazete ve kurumların resmi internet sayfalarından yayımlanarak adaylar başvuru yapabiliyor. Buna göre şu anda başvurusu devam eden ve başvurularında son günlere gelinen Kamu kurum ve kuruluşlarını sizlerle yaplaşıyoruz. Toplamda Bin 789 memur alımı yapılıyor. Aşağıda Memur personel Alım İlanlarını inceleyebilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesine toplamda 222 kişilik kadro ile memur alımı yapıyor. Jandarma Genel Komutanlığı 22 kişilik kadro ile alım yapıyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesine 200 kişilik alım yapmaktadır. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 veya 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Her iki kurum içinde alımlar farklı kadrolarda yapılmaktadır.

Namık Kemal üniversitesi yayımladığı ilanda bünyesine sözleşmeli olarak alım yapacağını belirtti ve bu doğrultuda, bünyesine toplamda 17 kişilik kadro ile 13 Özel Bütçeden Hemşire, 3 Döner Serameden hemşire ve Özel Gelirden 1 tekniker alımı yapacak.Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmaları şarttır.

Bekçi alımı başvuruları devam etmek ve bazı Vailikler için başvurularda son günlere gelindi. izmir Vailiği, Samsun Valiliği ve Bursa Valiliği bünyesine alımı yapmakta ve başvuruları sona ermektedir. Buna göre, izmir Valiliği 750, Samsun Valiliği 250 ve Bursa Valiliği 250 olmak üzere toplamda 1250 çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapacak. Adaylardan bu ilan için Kamu Personeli Seçme Sınav şartı aranmıyacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yukarıda bilgisini verdiğimiz ilanlar için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 28 Kasım 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre aşağıdaki linkerl inceleyerek alım yapan kurumlar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Jandarma İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Bekçi Alımları için Buraya Tıklayınız.

Namık Kemal Üniversitesi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.