Türkiye İş Kurumu özel firmalara ve kamu kurumlarına memur, daimi ve geçici süreli işçi ve personel alım ilanları açıklamaya devam ediyor. İŞKUR üzerinden açıklanan ilanların başvuru süreleri de 5 gün olarak açıklanıyor. Buna göre adayların açıklanan ilanların son başvuru sürelerini dikkatlerine çekerek başvuru yapmayanlar için başvuru şartlarını aktarmaya devam ediyoruz. İŞKUR üzerinden 8 kamu kurumu, sulama birliği, Tugay Komutanlığı, Öğretmenevi ve Belediye Başkanlığına alımlar 4 Şubat tarihinde tamamlanacak. İşte o kurumlar;

HANGİ KURUMLARIN PERSONEL ALIM SÜRECİ TAMAMLANACAK?

8 kamu kurumu ilanlarında başvurular için son günler; O kurumlar ise şu şekilde; Ladik Akdağ Sulama Birliği, Eski Genel Müdürlüğü, Keşan 4.Mekanize Tugay Aile Kantini, Balveren Belediye Başkanlığı, Gömü Belediye Başkanlığı-Emirdağ, 1.Mekanize Tugay Komasgari Gazino Kasa Hesabı İşleri, Kırıkkale Merkez Öğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, İnebolu Belediye Başkanlığı.. Belirtilen kurumların hangi kadrolarda personel alımları yapılacağını aktarmak istiyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Alımlar; Sulama Sistemleri Montaj İşçisi, Geden İşçisi (Genel), Muhasebeci, Kepçe Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Elektrik Tesisatı Ve Pano Montörü Teknisyeni, Garson (Servis Elemanı) , Aşçı, Şoför-İtfaiye Aracı İtfaiyeci, Büro Memuru (Genel)(Büro Memuru (Ücret Hesaplama)) , Şoför (Yolcu Taşıma) kadrolarında istihdam edilecekler. Adaylar bu kadrolarda daimi ve geçici süreli olarak çalıştırılacaklar. Aşağıdaki tabloda belirtilen ilan numaraları ile İşkur sitesi üzerinden açık iş ilanları sayfasından arama yaparak ilgili ilanlara erişebilirsiniz.

Yukarıdaki ilanlara erişmek için https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden ilan numarasını arattırmak yeterli olacak. Adaylar 4 Şubat 20196 tarihinde saat 23:59'a kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için uygulama ve sosyal medya hesaplarımız;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA