İŞKUR üzerinden kamu kurumlarına memur alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu aracılığı ila Türkiye genelindeki kamu kurumlarına memur personel alımları devam ediyor. 21 Ocak tarihinde 19 farklı ilanda başvurular tamamlandı. Yeni açıklanan ilanlarda 3 kamu kurumu ve 5 farklı ilan için adayların başvurularını 25 Ocak tarihine kadar tamamlamaları gerekiyor. Hangi kurumlar alım yapacak?

İŞKUR ÜZERİNDEN 3 KAMU KURUMU MEMUR ALIMI;

Makine ve Kimya Enstitüsü Kurumuna bağlı Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne, Söke Sulama Birliğine ve Ayvacık Belediye Başkanlığına farklı kadrolarda alımlar yapılacak. Peki bu alımlar hangi pozisyonlarda olacak. Pek çok kadroda istihdam sağlanacak. Kadrolarda daimi ve geçici süreli olarak alım yapılacak kadrolar şu şekilde..

5 farklı ilanda 3 kamu kurumuna daimi süreli ve geçici süreli Beden işçisi, Belediyeye büro memuru kadrosunda yine belediye bünyesinde cankurtaran kadrosunda istihdam sağlanacak. Bu kadrolardaki alım sayısı 5 olarak açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI;

Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğüne yapılan başvurularda 7 Şubat tarihinde saat 10:00'da kura yapılacak. Ayvacık Belediyesine büro memuru kadrosundaki alımlarda MEB onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası gerekli olacak. Adayların 28, 29 ve 30.01.2019 tarihine kadar elden teslim etmeleri istenildi. Ayrıca bu alımda geçici süreli istihdam sağlanacak. Belirli süreli talep işçe genelinden karşılanacak. Cankurtaran kadrosundaki alımlarda ise bronz düzeyde can Kurtaran belgesi istenildi Adayların 30 Ocak tarihine kadar belediye yazı İşleri Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekiyor. Bu kadrodaki alımlarda 5 ay 29 gün görevlendirilecek. Ayvacık Belediyesine genel beden işçisi alımı için 1 kişilik alımda 4 asıl ve 4 yedek aday noter kurasında belirlenecek.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

İlana başvurular için İŞKUR üzerinden giriş yapmak ve e-şube üzerinden ilan numarası ile arama yapmak gerekli olacak. Son başvuru tarihinden önce İŞKUR üzerinden başvuru yapılabilecek ve başvuru özel şartlarda belirtilen belge teslimini yapılması gerekli olacak.

İŞİN OLSA