Türkiye İş Kurumu üzerinden yeni ilanlar açıklandı.

Kamu kurumu daimi ve geçici süreli istihdam edilmek üzere Öğretmenevi ve Akşam sanat okulu, Belediye Başkanlığı ile KİT kurumlarına personel alımları yapılacak. Açıklanan ilanlarda başvurular 28 Ocak tarihi itibari ile başladı. Başvurular nasıl yapılacak ve başvuru şartları neler?

TÜVASAŞ ALIM YAPACAK;

TÜVASAŞ Türkiye Vagon San. A.Ş. tarafından açıklanan ilanda fayans, seramik ve karo döşemecisi alımı yapılacak. Adayların mesleki yeterlilik belgesinde seramik karo kaplamacısı seviye 3 belgesine sahip olmaları gerekmektedir. İlana başvuru yapacak adaylar noter kurasında asil ve yedek olarak belirlenecek. İstenilen belgeler ve mülakat tarihleri ise tuvasas.gov.tr adresi üzerinden ilan edilecek. Adayların istenilen evrakları internet sitesinden duyurulmasının ardından 2 iş gününde TÜVASAŞ'a teslim etmeleri gerekmektedir. İlana başvuru genel ve şartlar için 00004810581 numaralı ilan detaylarını inceleyebilirsiniz.

ÖĞRETMENEVİNE GARSON ALIMI;

Balıkesir iline bağlı Ayvalık Öğretmenevi Müdürlüğüne Garson (Servis Elemanı) kadrosunda personel istihdam edilecek. Adaylar vardiyalı olarak görev yapacaklar. Talepler ilan açıklanmasının ardından 5 gün içerisinde başvuru yapılması istenildi. İkametgah şartı için Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi esas alınacak. Kura çekimi ise 7 Şubat tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek. Adayların 00004812689 numaralı ilandan başvuru şartlarını öğrenebilirler.

BELEDİYE İŞÇİ PERSONEL ALIMI;

Kavakyolu Belediyesine yapılacak olan filit işçisi kadrosundaki alımlar için adayların 6 ay iş tecrübesi aranacak ve adaylardan bu meslekte sigortalarında belgelendirmek üzere iş deneyimi istenilecek. Başvuru listesinde yer alan adaylar için 8 Şubat tarihine kadar şahsen evrak teslimi yapmaları istenilecek. Diğer yandan kurada çıkan adaylar için sınav yeri daha sonra ilan edilecek. Diğer detaylar için 00004812849 numaralı ilandan inceleyebilirsiniz. Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA