Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamu kurumlarına memur personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Buna göre başvurularının tamamlanması için bazı ilanlarda sayılı saatler kaldı.12 farklı İŞKUR ilanında detayları adayların bilgisine sunuyoruz. Hangi kadrolar için personel alımları yapılacak ve bu başvurularda memur alım ilanları başvuru şartları neler?

PERSONEL ALIMI YAPACAK KAMU KURUMLAR;

12 farklı ilanda başvurularına sayılı saatler kaldı. Başvurularına kısa bir süre kalan bu alımlar hangi kurumlara yapılacak? Tübitak, G.antep emn.müd.polisevi , Muğla emniyet müdürlüğü / marmaris polisevi şube müdürlüğü, Cimitekke belediye başkanlığı , Mudanya belediye başkanlığı, Sincan öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüğü, Uluborlu belediye başkanlığı, Erzurum il milli eğitim müdürlüğü, Fethiye polisevi Güzler sulama birliğine alımlar yapılacak.

HANGİ KADROLARDA DAİMİ SÜRELİ MEMUR ALIMI YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden 12 farklı ilanda alım yapılacak kadrolar şu şekilde;

  1. Şoför (Yolcu Taşıma)
  2. Bulaşıkçı (Stevard)
  3. Garson (Servis Elemanı)
  4. Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)
  5. Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı
  6. Çelik Kaynakçısı
  7. Gıda Mühendisi
  8. Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)
  9. Beden İşçisi (Genel)
  10. Servis Komisi
  11. Beden İşçisi (Genel)
  12. Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)

İLAN DETAYLARI;

TÜBİTAK şoför alımlarında adayların B sınıfı ehliyeti olması, SRC ve psikoteknik belgesine sahip olmak istenilen evrakları 10 mayıs tarihine kadar teslim etmek gerekmektedir.

Gaziantep Polisevi Müdürlüğüne yapılacak olan bulaşıkçı alımlarında 18 ile 52 yaş aralığında olmak, Gaziantep ilinde ikamet etmek, başvuruların tamamlanması ile birlikte 7 Mayıs tarihinde mesai saatleri içersinde evrakları teslim etmek gerekmektedir.

Muğla Emniyet Müdürlüğüne yapılacak olan personel alımları için ise en az ilköğretim mezunu olmak askerlik ile ilişiği bulunmamak, istenilen belgeleri teslim edebilmek, 8 Mayıs tarihindeki kura töreninde isminin bulunması şartları aranacak.

Diğer ilanlardaki başvuru şartlarına; aşağıdaki tablodan ilan numarasına göre işkur e-şube portalı üzerinden (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx) arama yaparak erişebilirsiniz.