Geçtiğimiz aylarda yayımlanan ve merakla beklenen ilanlardan birisi olan İŞKUR alımı hala gündemde. Binlerce kişi tarafından yayımlanması beklenen, geçtiğimiz aylar itibariyle başvuruları yapılan, Türkiye geneli merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak İMD alımı hakkında adaylar sonuçların açıklanmasını istediklerini aktarmaktadırlar. Uzunca sürelerdir açıklanmayan sonuçlara yönelik, heyecanlı bekleyiş sürüyor.

İMD alımı büyük ilgi görmüştü

1141 kişilik İş ve Meslek Danışmanı alımına yönelik adayların taşıması gereken şartları, başvuru koşullarındaki önemli noktaları sizlere ulaştırmış, son başvuru tarihlerine de uyarılarımızı gerçekleştirmiştik. KPSS puanı en az 70 olan adayların başvurularının değerlendirilmeye alındığı 1141 İMD alımında başvurular 25 Haziran 2018 tarihinde alınmaya başlanmıştı. Yoğun ilgi gören İMD alımının son başvuru tarihi ise 04 Temmuz 2018 olarak aktarılmıştı.

Mülakat sonuçları bekleniyor

Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen ve ilgi gören kadrolardan biri olan İMD alımına yönelik duyuru Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresi üzerinden yapılmıştı. Mülakat aşamasına geçilen ve sabırsızlıkla beklenen alım için adaylar artık sonuçların açıklanmasını beklemektedirler. Yaklaşık olarak 4 aylık bir süre geçmesine rağmen mülakat sonuçları açıklanmayan 1141 İMD alımına yönelik adaylar Twitter üzerinde hashtagler açarak seslerini duyurmaya, konuyu gündeme taşımaya çalışıyorlar. Sosyal medya kanalları ve mail adreslerimiz üzerinden bize ulaşan adayların sesini duyurabilmek amacıyla oluşturduğumuz bu habere geri dönüşlerinizi beklemekteyiz. Yorumlar kısmından sizlerde düşüncelerinizi ve isteklerinizi ulaştırabilir, sesinizi duyurabilirsiniz. İMD alımı mülakat sonuçları açıklandığı anda bildirim almak ve açıklamalara erişmek için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS Tıklayınız

Android Tıklayınız