Türkiye'nin et ve süt ihtiyacının karşılanması, satışlarının yapılması, halka hizmetin sunulması, teftişlerin yapılması vb. gibi işlemler için kurulan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü açık pozisyonları için sıklıkla memur ve personel atamaları gerçekleştirmektedir. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü memur alımı ilanları yıl içerisinde açıktan atama, İŞKUR ya da merkezi yerleştirme ataması ile yapılmaktadır.

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile gerçekleştirilmekte olan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 62 memur alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar hangileridir, mezuniyetlere göre dağılım nedir.

MEZUNİYETLERE GÖRE DAĞILIM

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme atamasında toplam 62 kişilik memur alımı yapıyor. Peki mezuniyetlere göre dağılım nedir.

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: Kadro Verilmedi
Önlisans: 4 Personel
Lisans:58 Personel
TOPLAM >>>>  62

Yukarıda hangi mezuniyet grubu için kaç kişilik personel alımı yapılacağı detaylı bir şekilde verilmiştir. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Memur
Mühendis
Veteriner

Yukarıda verilen üç farklı pozisyona ESK kurumu 62 memur alımı yapmakta olup başvurular 23 Kasım 2017 tarihi itibari ile ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden sona erecektir.

TÜM KURUMLARIN ATAMALARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim