Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi aracılığı ile yılda iki kez yapılmakta olan merkezi yerleştirme memur atamalarının bu sene ilkinin 26 Haziran itibari ile yapılması bekleniyordu ve merak ile beklenen ilan sonunda duyuruldu. Buna göre alım yapan kurumlar arasında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü de bulunmaktadır.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden yapılan açıklama ile KPSS 2018/1 kadroları açıklandı ve ilan incelendiğinde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün en az lise mezunu 128 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nedir?

ALINACAK POZİSYONLAR NEDİR?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme ataması kapsamında toplam 128 memur alımı yapıyor. Peki alınan kadrolar nelerdir? Buna göre lise mezunları teknisyen, önlisans mezunu ARFF memuru, tekniker, memur ve lisans mezunları ise Apron memuru, mühendis, memur, programcı kadroları için alımlar yapılacaktır. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilecek?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM üzerinden yayımlanan duyur ile Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünün 128 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre adayların 5 Temmuz 2018 tarihine kadar ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi AİS'e girerek müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim