Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ 2 milyara yakın sermayesi ile ülkemizin önemli KİT kamu kurumları arasında yer almakta olup Türkiye'nin farklı noktalarına çalışmalarını yapmaya devam etmektedir. Aralıklarla ihtiyaç duyduğu pozisyonlar için atama ilanları hazırlamakta olan BOTAŞ bu ilanları kamuoyuna genel olarak İŞKUR üzerinden duyurmaktadır.

İŞKUR tarafından geçtiğimiz gün duyurulan ilan ile Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ'ın farklı pozisyonlarda görev yapmak üzere toplam 71 memur alımı yapacağı öğrenildi. Buna göre başvurular başladı peki hangi pozisyonlara başvuru yapılır ve adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

ALINAN POZİSYONLAR NELERDİR?

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz gün kamuoyuna İŞKUR üzerinden duyuruldu ve başvurular başladı. Peki hangi pozisyonlar için toplam 71 memur alımı yapılıyor. Buna göre Makine Teknolojisi, İnşaat Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojisi alanlarında başvuru yapabilecek. Ön lisans olan adaylar ise mezun oldukları bölüme göre;  Sivil Savunma ve İtfaiyeciliği, Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım,  Büro Hizmetleri ve Sekreterlik  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı alımlarına başvuru yapabilecek. Mühendis, Dispeçer, Operatör, Teknisyen, Bür Görevlisi, Uzman yardımcısı pozisyonları için alımlar yapılmaktadır.

Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre müracaatlarını yapacak olan adayların İŞKUR üzerinden internet sitesi ya da İŞKUR merkezlerinden başvurularını uyumlu olduğu pozisyonlar dahilinde en geç 1 Haziran 2018'e kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA