Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdüren ve açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının vermiş olduğu kadrolara göre memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olan Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi açık pozisyonları için geçtiğimiz günlerde alım ilanı yayımladı.

Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 112 kişilik kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için kaç kişilik personel alımları yapılıyor ve detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Kurum: BOTAŞ
Alım Bilgisi: Kamu Kurumu / Daimi
Alınacak Personel Sayısı: 112
En Az Mezuniyet: Lise

POZİSYON BİLGİLERİ

Yukarıda Boru Hatları İle Petrol Taşıma Anonim Şirketi BOTAŞ'ın personel alımına ilişkin detayların bir bölümü verilmiştir. Toplam 112 kişilik kamu personeline adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilmektedir. Başvurular geçtiğimiz gün başlamış olup adayların 23 Ekim 2017 tarihine kadar kesin kayıtlarını yaptırması gerekmektedir. İlanlar daimi olduğu için adaylar İŞKUR'a giderek BOTAŞ alımı ilanı hakkında bilgi almak istediğini söyleyebilir ve başvurularını buradan gerçekleştirebilir. Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Teknisyen ve Büro Görevlisi, Önlisans Mezunu, Operatör, Teknisyen, ve Lisans Mezunu ise, Mühendis, Uzman Yardımcısı, Müfettiş yardımcısı pozisyonlarına personel alınmaktadır.

RESMİ BİLDİRİ DETAYLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ