Kamuya yapılan memur personel alımlarında KPSS şartsız ve düşük KPSS puanlı alımları bekleyenler için yürütülen memur alımları devam ediyor. Aile Bakanlığı SYDV tarafından KPSs şartsız ve KPSS 60 Puan üzerinden memur personel alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülen memur personel alımlarında adayların taşıması gereken şartlar, başvuru aşamaları ve bağlantılarına yönelik tüm detaylara haberimizden erişim sağlayabilirsiniz...

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından zaman zaman bu yönde KPSS şartı aranmayan ve KPSS puanı düşük olan alımlar yayımlanıyor. Bu alımlarda adayların belirli nitelikleri taşıması ve başvuru şartlarına uygun olması bekleniyor. Bu başvurularda İŞKUR aracılığıyla yürütülüyor. İŞKUR üzerinden adaylar başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Başvuru yapacak adaylar İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinde görev alan iş ve meslek danışmanlarından yardım alarak başvurularını gerçekleştirirlerse herhangi bir hak kaybı yaşanmasının önüne geçilebilir. Başvuru yapacak adaylarımızın bu konuya hassasiyet göstermesini önermekteyiz. Başvurularını bireysel olarak yapmak isteyen adaylar resmi web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

İzmir Güzelbahçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı temizlik personeli alımında adayların mesleki tecrübesinin en az 3 yıl olması beklenirken, İzmir Güzelbahçe' de ikamet ediyor olması beklenmektedir. Yapılan bir diğer alım ise İzmir Ödemiş SYDV personel alımıdır ve bu alımda da adayların üniversitelerin herhangi bir 4 yıllık bölümünden mezun olunması istenmektedir. Adayların 35 yaşını aşmamış olması ve askerlikle ilişiğinin olmaması gerektiği ilanda büro memuru pozisyonuna alımlar yapılmaktadır. İlanlara başvurular 5 Kasım 2019 tarihinde başladı ve 19 Kasım 2018 tarihine kadar başvurular yapılabilmektedir. SYDV ilanları için ilçelerin resmi web siteleri ziyaret edilmeli, İŞKUR üzerinden yapılan alımlarda da iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurular yapılmalıdır.