İŞKUR aracılığıyla çok sayıda memur personel alımları yapılmaya devam ediliyor. Büro Memuru pozisyonu için yürütülecek alımlarda işletmelere göre farklı nitelikler ve koşullar aranabilmektedir. Yayımlanan ilanlar hakkında bilgilendirmelere aşağıda yer alacak bağlantılar üzerinden detaylıca erişim sağlamak mümkün olacaktır. Haberimizde genel başvuru koşulları, aranılan ortak özelliklere değineceğimiz 2147 memur alımına kısaca göz atalım...

Başvuru koşulları

T.C vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum edilmemiş ve devlete karşı suç işlememiş olmak,

Kendisine verilen görevi zamanında yerine getirebilecek olmak,

Mesleki açıdan kendini geliştirmeye açık olmak,

İletişim becerileri gelişmiş olmak,

İş yeri çalışma ortamına ayak sağlayabilecek,

En az lise veya dengi okullardan mezun olmuş olmak,

Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki yıl süreyle tecil ettirmiş ve mesai saatlerine uyum gösterebilecek kişilerin alımları yapılacaktır.

Başvurular nereden nasıl yapılıyor?

Başvuruda bulunmak isteyen ziyaretçilerimiz 2147 memur alımına ve diğer İŞKUR ilanları için başvurularını İSKUR resmi web adresi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. İŞKUR iş ve meslek danışmanları aracılığıyla başvurularını yapmaları önerilmektedir. Herhangi bir hak kaybının oluşmaması için danışmanların rehberliği önemli görülmektedir. Başvurular için iskur.gov.tr adresini ziyaret edip, açık iş ilanları alanına ulaşınız.Buradaki butona tıklayarak, açılan bölümde açık iş ilanlarını görüntülemek için arama alanına mesleği yazınız ve sorgulatınız. Yayımlanan tüm ilanlara ve detaylarına açılan bu pencereden erişim sağlayabileceksiniz. 

İSKUR ilanlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ