Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak için 57 sözleşmeli personel alımı yapacağını ifade etti. Alım yapılacak 57 personel kadrosu içerisinde 3 kişilik boşluk ile infaz ve koruma memuru kadrosu yer aldı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktaracak ve başvuru için gerekli bilgileri almanızı sağlayacağız.

İNFAZ VE KORUMA MEMURU ( İKM ) ALIMI YAPILACAK!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 3 kişilik boş kadro ile sadece kadın adaylar içerisinden infaz ve koruma memuru alımı yapacak. ALımlar Taşra teşkilatı olan Adli Tıp Kurumu İstanbul ilinde yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, e) Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.
  • 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak,

ÖZEL NİTELİKLER:

Cinsiyeti kadın olmak.Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak, Yapılacak sınavın son başvuru tarihi olan 06.09.2019 itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak, merkezî sınavın (KPSS -2018) yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmak.(01 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.),160 cm. 'den kısa boylu olmamak, Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13'ten fazla, 17'den az olmamak, (Örneğin; 170 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 70+13=83'ten fazla, 70 -17=53'ten az olmaması gerekmektedir.)

BAŞVURULAR:

Adli Tıp Kurumu memur alımı için başvuru süreci 26 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 06 Eylül 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. Başvurular Adli Tıp Kurumu’nun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI BURADA