Nusaybin Belediyesi bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde alım yapacağını belirtmişti. Ancak başvuruların geçtiğimiz günlerde başlaması ile artık son güne gelindi. henüz başvuru yapmamış veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak bir kez daha detaylı bilgiyi sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Nusaybin Belediyesi Mardin ilinde bulunmaktadır. Buna göre, 3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 1 Tahsildar, 6 Memur, 1 Sosyolog, 3 Tekniker, 2 Mühendis, 1 Psikolog, 6 Zabıta Memuru, 1 Bilgisayar İşletmeni olmak üzere toplamda 24 kişilik boş kadro ile alım yapacağını belirtti.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Nusaybin Belediyesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans Mezunları için KPSSP93 puan türünde ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak şartları aranacaktır. Zabıta Memurluğu pozisyonuna başvuru yapacaklar için 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranır. Diğer pozisyonlar için ise alım yapılacak kadrosuna göre belirtilen eğitim seviyesine sahip olmak.

BAŞVURULARDA SON GÜN:

Nusaybin Belediyesi memur alım ilanına başvurular en geç Bugün ( 04 Şubat 2019 ) tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını İlanın ta metnindeki belgeler ile birlikte ve başvuru formu ile birlikte, Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İlgili ilan için başvuru sonuçları açıklandığında veya diğer memur alım ilanlarından anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını indirerek anında ilanlardan haberdar olabilir veya İlgili İlanları sosyal medya da diğer adaylar ile tartışmak için Sosyal medya hesaplarımıza katılabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.